Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bolinhos de bacalhau. Tøffe tapas




Bolinhos de bacalhau, Tøffe tapas oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Oppskriften inneholder 196 Kalorier, 12 g Karbo, 32 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grkokt renset klippfisk
200grpoteter, kokte
1stkløk finhakket
1stkegg
3sspotetmel
0,5bunt(er)persille, finhakket
0,5tspepper
1dashsalt
1dlgriljermel
olje til frityrsteking


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bolinhos de bacalhau. Tøffe tapas!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier196.34427.40Kcal
Protein32.1369.94gram
Karbohydrat12.3226.82gram
Kostfiber1.352.94gram
Fett1.763.83gram
Mettet fett0.461.00gram
Salt8.3018.07gram
Pris på oppskriftenKr 10.23Kr 22.27Kroner
Hele oppskriften veier871 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

For at bollene skal få riktig konsistens er det viktig at klippfisken rives i lange fibre og at massen blandes forsiktig, slik at fibrene beholdes.

Flak den kokte fisken og riv fibrene fra hverandre. Mos de kokte potetene. Bland revet fisk og most potet med finhakket løk, persille, og egget.

Bland massen godt. Dryss over potertmel og pepper og bland godt. Form små boller, bolinhos, med to spiseskjeer, vend dem i griljermel og friter i rikelig med god varm olje. Legg de ferdig stekte bollene på kjøkkenpapir som trekker fett.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 22633)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt potet med klippfisk.Bakt potet med klippfisk.
Denne retten har 218,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfisk dampet i hvitvin med aioli og tomatconcassè.Tørrfisk dampet i hvitvin med aioli og tomatc.
Denne retten har 160,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfiskwrap.Klippfiskwrap.
Denne retten har 185,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos de bacalhau, Tøffe tapas.Bolinhos de bacalhau, Tøffe tapas.
Denne retten har 196,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paprika fylt med tørrfisk, Peperoni ripieni di stoccafisso.Paprika fylt med tørrfisk, Peperoni ripieni d.
Denne retten har 226,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.