Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Borecas. tyrkisk brød (børek).




Oppskriften inneholder 327 Kalorier, 29 g Karbo, 10 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Deig:

2,4dlolje
1,6dlvann
1tssalt
1literhvetemel

Fyll

5dlmoste poteter
0,5tssalt eller etter smak
2ssolje eller smør
3stkegg, piskede
1literfetaost, most
5dlparmesan, raspet


Annonse



Næringsdeklarasjon for Borecas. tyrkisk brød (børek).!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier326.875 556.20Kcal
Protein9.96169.30gram
Karbohydrat28.68487.51gram
Kostfiber1.5125.67gram
Fett18.81319.74gram
Mettet fett4.0468.67gram
Salt0.8414.27gram
Pris på oppskriftenKr 4.99Kr 84.82Kroner
Hele oppskriften veier1 700 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Spar 1.2 dl ost og 1 pisket egg

Bland poteter, salt, olje, 2 egg og ost.

Bland deigen på vanlig måte, skal være litt myk. Form deigen til størrelsen som små golfballer.

Press golfballene sammen og legge en ss fyll på de. Brett sammen og tett åpningen. Dyppes så i 1 pisket egg og så i raspet parmesan.
Stekes på bakepapir i 30 minutter ved 200 C til de er gyldne.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21697)
Kategori: Brød
Land: Tyrkia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.