Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Brød glutenfritt til bakemaskin




Oppskriften inneholder 232 Kalorier, 41 g Karbo, 3 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4,2dllunkent vann
4ssolje
1pakkesemper m/fiber
2,5tstørrgjær
2sssukker
2sshirseflak
2sssesamfrø
1tssalt


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Brød glutenfritt til bakemaskin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier232.112 461.53153.85Kcal
Protein3.1833.722.11gram
Karbohydrat40.93434.0627.13gram
Kostfiber3.7639.872.49gram
Fett5.3556.743.55gram
Mettet fett0.384.030.25gram
Salt0.848.890.56gram
Pris på oppskriftenKr 3.17Kr 33.62Kr 2.10.-
Hele oppskriften veier1 061 totalt1 061 pr porsj66 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 skiver

Hell væsken opp i beholderen. Bland alt det tørre før det helles opp i væsken. Ikke rør. Plasser beholderen opp i maskinen og instill bakevalg til "vanlig" og stek "1P" (middels).

Bake/stekeprosessen tar 3 timer. Når brødet er ferdig og tatt ut av maskinen, er det viktig å vente ca. 5 minutter med å ta brødet ut av beholderen. Dette på grunn av da blir eltekroken sittende igjen inne i brødet og du slipper å få et stort hull i bunn av brødet.

Oppskriften er prøvd ut på Wilfa brødbakemaskin. (Kilde: Torunn Hvatum).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 898)
Kategori: Brød bakemaskin
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.