Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bringebærterte med vaniljefløte




Oppskriften inneholder 250 Kalorier, 21 g Karbo, 3 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgbringebær
2dlkremfløte
1stkbisquitbunn

Sukkerlake:

20grrørsukker
0,5dlvann

Vaniljefløte:

1stang(stenger)vanilje
25grmelis
2dlkremfløte


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Bringebærterte med vaniljefløte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier249.855 364.03536.40Kcal
Protein3.1968.496.85gram
Karbohydrat21.33457.9345.79gram
Kostfiber2.5855.395.54gram
Fett16.29349.7334.97gram
Mettet fett8.52182.9218.29gram
Salt0.224.800.48gram
Pris på oppskriftenKr 13.91Kr 298.63Kr 29.86.-
Hele oppskriften veier2 147 totalt2 147 pr porsj215 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Ca. halvdelen av bringebærene blendes lett med litt av sukkerlaken.
Kremfløte piskes til krem.
Den blendede bringebærmasse samt resten av de hele bærne vendes i kremen. Gjem ca. 25 bær til pynt.

Skjær bisquitbunnen til, så den passer til bunn, sider og topp av en springform. Det overskytende av bisquitten hakkes i mindre stykker og blandes i bringebærkremen.
Bisquitbunnen i formen fuktes med litt sukkerlake.
Bringebærkremen helles i formen. Legg lokk på av bisquitbunn og press terten lett sammen med hånden.
Settes i kjøleskap minst 6 timer, gjerne natten over.

Vaniljefløte:
Vaniljestangen flekkes og kornene skrapes ut. Has i en skål sammen med melisen og fløten. Piskes lett stivt.
Kaken tas ut av formen og settes på et kakefat. Melis siktes over og kaken pyntes med de resterende bær. Vaniljefløten serveres til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Søndre Bjerkerud
(Intern: 19403)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bringebærpai 3.Bringebærpai 3.
Denne retten har 311,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bringebærispai.Bringebærispai.
Denne retten har 240,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bringebær clafoutis.Bringebær clafoutis.
Denne retten har 174,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bærterte.Bærterte.
Denne retten har 240,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Min barndoms bringebærpai.Min barndoms bringebærpai.
Denne retten har 210,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.