Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Broccolipai glutenfri




Oppskriften inneholder 203 Kalorier, 12 g Karbo, 8 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlsemper glutenfri mix
100grsmør
1stkegg

Fyll:

250grfrosen broccoli
100grreven lagret ost
3stkegg
2dlmelk
Salt og pepper


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Broccolipai glutenfri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier202.932 043.02510.75Kcal
Protein7.6777.2219.30gram
Karbohydrat12.23123.1330.78gram
Kostfiber0.878.762.19gram
Fett13.51136.0134.00gram
Mettet fett7.9379.8419.96gram
Salt0.414.121.03gram
Pris på oppskriftenKr 4.28Kr 43.09Kr 10.77.-
Hele oppskriften veier1 007 totalt1 007 pr porsj252 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Smuldre smøret i mixen. Tilsett egget og jobb sammen til en deig. Trykk deigen ut i en paiform Ca 28 cm i diameter. Forstek den i 10 minutter ved 200 grader.
Kok broccolien etter oppskrift på pakken. Fordel broccoli og reven ost i paiskallet. Pisk egg og melk, smak til med salt og pepper. Hell blandingen over paien.
Stek ved 200 grader i 30 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3623)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.