Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bryggeform




Oppskriften inneholder 211 Kalorier, 1 g Karbo, 14 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stkegg
300grreker med skall
2sssmør eller margarin
3ssklipt persille
3ssklipt dill
1sssennepspulver
0,5sshvetemel
1,5dlkremfløte
1dashsalt
hvit pepper
1dashsmør eller margarin til formen
2ssost, revet


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bryggeform!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier210.71480.55Kcal
Protein13.8431.56gram
Karbohydrat1.182.69gram
Kostfiber0.300.68gram
Fett16.6738.02gram
Mettet fett9.0720.69gram
Salt0.861.96gram
Pris på oppskriftenKr 8.24Kr 18.79Kroner
Hele oppskriften veier912 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok eggene i 10 minutter. Skrell rekene imens.

Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem og skjær dem i skiver.

Smelt smøret i en kjele og ha i persille, dill og sennepspulver. Ha i rekene.

Ha i mel og spe med fløten, litt om gangen. Smak til med salt og hvit pepper. Ha i eggeskivene og la massen småkoke noen minutter.

Hell massen i en smurt, ildfast form. Strø over osten. Gratiner i ca 10 minutter på ca 150 - 275 C.

Serveres med varmt brød og tomatsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7793)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grønnsaksform med reker.Grønnsaksform med reker.
Denne retten har 83,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.