Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bryllupskake 2




Bryllupskake 2 oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Har du litt erfaring med kakebaking og pynting er det fullt mulig å få til denne flotte festkaken. Med litt annen pynt blir det en festfin kake både til dåp og konfirmasjon.

Oppskriften inneholder 357 Kalorier, 29 g Karbo, 6 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Sukkerbrød:

8stkegg
200grsukker
150grhvetemel
4sspotetmel
2tsbakepulver

Bringebærkrem:

4dlkremfløte
300grbringebærsyltetøy

2. lag og toppen:

8dlkremfløte
200grvalnøttkjerner
melk til dynking
800grmarsipan

Melisglasur (Royal icing):

1stkeggehvite
0,25tssitronsaft
4dlmelis


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Bryllupskake 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier357.1712 900.16358.34Kcal
Protein6.11220.686.13gram
Karbohydrat29.291 057.8929.39gram
Kostfiber1.5455.621.55gram
Fett23.61852.7423.69gram
Mettet fett9.45341.319.48gram
Salt0.155.250.15gram
Pris på oppskriftenKr 5.14Kr 185.64Kr 5.16.-
Hele oppskriften veier3 612 totalt3 612 pr porsj100 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 36 kakestykker

Sukkerbrød:
1. Pisk egg og sukker til eggedosis.
2. Sikt i hvetemel, potetmel og bakepulver og bland det forsiktig inn i eggedosisen.
3. Hell røren i kakeform, rektangulær ca. 32 x 22 cm, belagt med bakepapir i bunnen.
4. Stek sukkerbrødet midt i ovnen ved 175 ºC i ca. 35 minutter.

Bringebærkrem:
1. Pisk kremen stiv og vend inn bringebærsyltetøy.

2.lag og toppen:

1. Del sukkerbrødet i tre lag.
2. Legg første lag på et kakefat og dynk lett med melk. Smør på et tynt lag med bringebærsyltetøy og smør bringebærkremen utover kaken.
3. Legg på et nytt lag med kakebunn og dynk lett med melk. Smør utover halvparten av kremfløten tilsatt finhakkede valnøtter.
4. Legg på det siste laget med kakebunn og dynk lett med melk. Resten av kremen smøres oppå og rundt kanten av kaken.
5. Kjevle marsipanen ut til et rektangulært lokk som er ca. 3 mm tykt og som dekker hele kaken. Legg lokket over kaken.
6. Pynt med marsipanroser og blader. Hjerter og småblomster laget av melisglasur.

Marsipanroser:
1. Farg marsipanen i den fargen du ønsker rosene.
2. Rull en lang pølse på ca.1 cm i diameter. Legg den på et bakepapir/bakefolie og del den opp i ca. 1 cm små biter – trill til kuler.
3. Trykk kulene flat og dypp en skje i olje og form et og et roseblad. Bladene skal være bladtynne i kanten og litt tykkere mot midten. Til hver rose trengs 4 – 5 blader. Rull det første bladet (som skal danne det innerste bladet) til en rosenknopp (nesten som et kremmerhus). Den neste bladet legges rundt den første. Slik fortsetter du blad for blad til du har fått ønsket størrelse. Når rosen er satt sammen skjæres den nederste delen bort.

Melisglasur:
1. Eggehvite vispes til den er blitt hvit og luftig, og tilsettes sitronsaft.
2. Sikt i melis, litt etter litt, under stadig visping ved middels hastighet, til massen begynner å bli luftig og fast. Visp i minimum10 minutter. Ringene etter vispen skal ikke sige sammen når du stopper maskinen. Glasuren oppbevares i romtemperatur med et fuktig klede over eller i en luftlett boks.

Hjerter:
1. Kopier hjertemalene slik at det blir dobbelt sett. Legg bakepapir over hjertemalene og sett bakepapiret fast med litt tape.
2. Ha litt melisglasur over i en sprøytepose med en rund liten tyll/tip. Åpning ca 2mm.
3. Sprøyt de ytrelinjene på hjertene og la det tørke.
4. Tilsett litt sitronsaft i en liten del av melisglasuren og gjør den litt tynnere. Slik at den akkurat flyter utover når den sprøytes.
5. Ha denne glasuren i en sprøytepose med et lite hull og fyll glasuren i hjertene.
6. La hjertene ligge flatt i romtemperatur til neste dag før man løsner de fra bakepapiret.

Småblomster:
1. Bruk fargepasta og farg melisglasuren med de fargene du ønsker.
2. Ha litt melisglasur over i en sprøytepose med en stjernetyll (Drop Flower tyll/tip)
3. Hold sprøyteposen rett opp og ned i 90°. Hold tippen stødig mot underlaget/bakepapiret, press ut melisglasur samtidig som du vrir tippen en kvart omdreining. Slipp opp trykket mot sprøyteposen og løft tippen opp fra underlaget. Lag en prikk med en annen farge i midten av blomsten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 24098)
Tilberedningstid: 60 min
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjertekake med bro.Hjertekake med bro.
Denne retten har 326,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minivannbakkels.Minivannbakkels.
Denne retten har 218,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladekake med appelsinkrem.Sjokoladekake med appelsinkrem.
Denne retten har 324,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bostonkake 2.Bostonkake 2.
Denne retten har 378,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 29,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Napoleonskake med fromasj.Napoleonskake med fromasj.
Denne retten har 142,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stor bløtkake.Stor bløtkake.
Denne retten har 195,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokosmousse på sjokoladebunn med appelsinkrem.Kokosmousse på sjokoladebunn med appelsinkrem.
Denne retten har 322,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lakrispavlova.Lakrispavlova.
Denne retten har 185,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasjonert Pavlova.Pasjonert Pavlova.
Denne retten har 208,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grand Prix kake.Grand Prix kake.
Denne retten har 313,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløtkake med gelélokk 2.Bløtkake med gelélokk 2.
Denne retten har 175,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spøkelseskake.Spøkelseskake.
Denne retten har 212,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marsipankake med vaniljekrem og jordbær.Marsipankake med vaniljekrem og jordbær.
Denne retten har 331,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vannbakkels med appelsinkrem.Vannbakkels med appelsinkrem.
Denne retten har 244,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Otellokake med Vaniljekrem og Firkløver.Otellokake med Vaniljekrem og Firkløver.
Denne retten har 243,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.