Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Cæsarsalat med grillet kylling




Cæsarsalat med grillet kylling oppskrift.
Fotograf: Sara Johannessen
Grillet kylling med frisk salat - enkel og digg hverdagsmiddag! Salaten blir ekstra god om du lager cæsardressingen selv, men har du dårlig tid er det lov å bruke en ferdig laget også.

Oppskriften inneholder 265 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Melk, Sennep, Spor-av-nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1stkgrillet kylling , delt i to
4skive(r)bacon
0,5stkrødløk
1stkhjertesalat
65grblandet babybladsalat, en pakke

Dressing

2stkeggeplomme
1tsdijonsennep
3stkfinhakkede ansjosfileter
1feddrevet hvitløk
0,5stksitron, saften
1,5dlnøytral olje
30grparmesan
0,25tssalt
0,25tskajennepepper


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Cæsarsalat med grillet kylling med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier264.581 578.68Kcal
Protein15.0689.86gram
Karbohydrat1.197.10gram
Kostfiber0.342.03gram
Fett22.10131.87gram
Mettet fett4.7228.16gram
Salt1.368.12gram
Pris på oppskriftenKr 7.38Kr 44.03Kr .-
Hele oppskriften veier1 193 totalt597 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

1. Lag dressing først. Visp sammen eggeplommer, sennep, ansjos, sitronsaft og hvitløk i en bolle. Spe med olje i en tynn stråle mens du fortsatt visper. Dressingen skal bli tykk som en majones. Vend inn en håndfull revet parmesan og smak til med salt og kajennepepper.

Vil du spare litt tid kan du kjøpe ferdig cæsardressing i butikken.

2. Stek baconskiver i en varm stekepanne til de er gyllne og sprø.
Skjær gjerne et par skiver daggammelt brød i terninger, og stek dem i pannen med fettet fra baconet. Godt å drysse på salaten om du vil ha ekstra krønsj.

3. Legg grillet kylling på et bakepapirkledd stekebrett, og varm kyllingen i stekeovn på 200 °C i ca. 15 minutter. Dersom du kommer rett fra butikken med nygrillet kylling lagger du den bare rett på tallerken.

4. Riv eventuelt salatblader i mindre biter. Skjær rødløk i tynne skiver.

5. Vend salaten i litt dressing og anrett den på tallerkener eller et stort fat. Legg på rødløk, stekt bacon og dryss over revet parmesan. Server den varme kyllingen og eventuelt litt dressing ved siden av. Pynt gjerne med friske spirer og server brødkrutonger til om du vil gjøre litt ekstra stas med salaten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 34015)
Tilberedningstid: 10-20 min

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.