Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Champagnesorbet




Oppskriften inneholder 106 Kalorier, 20 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 3 porsjoner
200grsukker
4,5dlVann
1stksitron, skallet
3,5dlChampagne


Annonse



Næringsdeklarasjon for Champagnesorbet!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105.59359.01Kcal
Protein0.130.44gram
Karbohydrat20.1968.65gram
Kostfiber0.210.71gram
Fett0.010.03gram
Mettet fett0.000.00gram
Alkohol3.40 %
Salt0.000.01gram
Pris på oppskriftenKr 11.57Kr 39.34Kroner
Hele oppskriften veier1 020 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok en lake av sukkeret og vannet. Skrell sitronen tynt og la skallen trekke i den varme lake. Når sukkerlaken er helt kald, fjernes sitronskallen og champagnen tilsettes. Frys sorbeten og rør i den et par ganger underveis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23155)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.