Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Coco Choc




Coco Choc oppskrift.
Fotograf: Tore Røyneland
Gir 2-3 kaker på 20 cm). Dette var 4 premien i Norges beste kake 2009.
Dette er krevende å lage.


Ingredienser

3 porsjoner

Azabache glasur
300 g sukker
400 g vann
800 g fløte
150 g glykose
1500 g Azabache glazing
250 g Guinea 70% couvertyrsjokolade

«Sjokos-bunner »
1000 g kranse om
300 g meierismør
2,5 dl egg
50 g kakao
100 g kokos (finmalt)
100 g vaniljekrempulver

Multe kjerne
(ca 6 stk à 8 cm)
600 g multepuré (steinfri)
225 g pasjonsfruktpuré
20 g sitronsaft
140 g farin
40 g vann
12 pl gelatin
200 g eggehvite

Kokos mousse
500 g kokos puré
12,5 g sitronpuré
8 pl gelatin
375 g krem
125 g eggehvitter
100 g farin
30 g vann

Sjokolademousse
500 g couvertyrsjokolade 54 %
120 g farin
120 g fløte
900 g kremfløte
250 g eggeplommer


Annonse



Fremgangsmåte:

Azabache glasur
Kok opp sukker, vann, fløte, glykose og bland først i couvertyrsjokoladen og rør dette glatt før du tilsetter Azabache glazing. Settes på kjøl over natten.

«Sjokos-bunner »
Kjør kransemassen luftig sammen med smøret og tilsett eggene. Rør inn kakao, vaniljekrempulver og kokos før massen strykes ut på 1 ½–2 siliconmatter og stekes på 175 °C i 8–10 min.

Multe kjerne
Bløtlegg gelatinen og varm den opp i en mikrobølgeovn, mens du koker vann og farin. Pisk eggehviten og tilsett sukkeret når det måler 120 °C sammen med den smeltede gelatinen. Vend puréene inn i massen , la den avkjøle og sette seg litt før den fylles i ringer på 8 cm Ø. Settes på frys natten over.

Kokos mousse
Bløtlegg gelatinen og varm den opp i en mikrobølgeovn, mens du koker vann og farin. Pisk eggehviten og tilsett sukkeret når det måler 120 °C sammen med den smeltede gelatinen. Bland puréen inn den lett piskede kremfløten og vend inn marengsen.

Sjokolademousse
Kok opp farin og fløte, slå over eggeplommene og bland før dette helles over sjokoladen. Når sjokoladen er smeltet vendes inn lettpisket kremfløte.

Montering
(Alle ringene i denne oppskriften er 58 mm høye) Fôr innsiden av 16 cm ringen med cellofanstripe og en remse av «sjokos-bunnen» (like bred som ringen er høy). Sett den fryste multekjernen midt i ringen, før kokosmoussen fylles rundt og helt opp til kanten. Sett på frys - så kan ring og cellofanstripe fjernes og en ny ring på 20 cm legges rundt, også den med en cellofanstripe på innsiden. Fyll opp med sjokolademoussen og frys kaken ned nok en gang før den tas ut - deles på midten, og hver halvdel settes på høykant på hver sin stripe «sjokos-bunn» (6 x 19 cm). Varm opp sjokoladeglasuren til «leppetemp» og hell over kakene og montér disse inntil hverandre. Dekorer med sjokolade og sukkerpynt med friske bringebær. Navn ivar

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ivar bakke Evensen bakeri og konditori
(Intern: 26970)
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sachertorte fra Freia.Sachertorte fra Freia.
Denne retten har 331,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brownies 3.Brownies 3.
Denne retten har 367,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 48,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Radiokake 3.Radiokake 3.
Denne retten har 491,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 33,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Coco Choc.Coco Choc.
Denne retten har 338,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladekake med Daim strøssel.Sjokoladekake med Daim strøssel.
Denne retten har 418,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brownies i form.Brownies i form.
Denne retten har 442,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Konfektkake 6.Konfektkake 6.
Denne retten har 423,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsin/sjokoladekake til jul.Appelsin/sjokoladekake til jul.
Denne retten har 392,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Suksess cake pops.Suksess cake pops.
Denne retten har 443,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademoussekaker.Sjokolademoussekaker.
Denne retten har 337,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeiskake med hvit sjokolademousse 1.Sjokoladeiskake med hvit sjokolademousse 1.
Denne retten har 404,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sachertorte 3.Sachertorte 3.
Denne retten har 389,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Delfia kake liten Alf´s spesial.Delfia kake liten Alf´s spesial.
Denne retten har 544,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 43,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolade-proteinbar.Sjokolade-proteinbar.
Denne retten har 218,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 23,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladekake med solbær.Sjokoladekake med solbær.
Denne retten har 408,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 29,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.