Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Couscoussalat 2




Couscoussalat 2 oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Nydelig og lettlaget tilbehør til grillmat.

Oppskriften inneholder 286 Kalorier, 26 g Karbo, 5 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grcouscous
2sspersille, hakket
2ssmynte, hakket
2feddhvitløk finhakket
1,5dlolivenolje
2stksitroner, saften
1tssukker
1tssalt
1tspepper, nykvernet


Annonse



Næringsdeklarasjon for Couscoussalat 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier286.39560.32Kcal
Protein5.3210.41gram
Karbohydrat25.9950.85gram
Kostfiber2.324.54gram
Fett17.3934.02gram
Mettet fett2.464.81gram
Salt0.891.75gram
Pris på oppskriftenKr 4.57Kr 8.94Kroner
Hele oppskriften veier783 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Tilbered couscous etter anvisning på pakken og avkjøl.
2. Tilsett finhakkede urter og hvitløk.
3. Bland olje, sitronsaft, sukker, salt og pepper sammen, hell over couscousen og bland godt. La det hele trekke smak i minst en time.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 20451)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Couscoussalat 2.Couscoussalat 2.
Denne retten har 286,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.