Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dillduftende stuing i terteskjell




Oppskriften inneholder 335 Kalorier, 12 g Karbo, 8 g Protein og 27 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
12stkterteskjell
1boks(er)krabbe, ca 200 g
2sssmør eller margarin
2,5sshvetemel
3dlfløte
1dlhvitvin
2dlrevet ost
0,5sstomatpuré
1dashsalt
hvitpepper
1bunt(er)dill


Annonse



Næringsdeklarasjon for Dillduftende stuing i terteskjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier334.83999.05Kcal
Protein8.4525.21gram
Karbohydrat12.0836.04gram
Kostfiber0.752.24gram
Fett27.2981.43gram
Mettet fett15.0844.99gram
Alkohol0.80 %
Salt0.802.40gram
Pris på oppskriftenKr 14.49Kr 43.23Kroner
Hele oppskriften veier1 194 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell kraften fra krabbeboksen, ta vare på kraften. Rens krabbekjøttet.

Fres smør og mel i en gryte, spe med krabbekraft, fløte og vin. La sausen koke noen minutter.

Rør inn osten og smak til med tomatpuré, salt og pepper.

Finklipp dillen. Bland halvparten i stuingen, sammen med krabbekjøttet. Varm opp stuingen igjen, rør minst mulig.

Varm terteskjell (eller vol-au-vent) i stekeovnen ca 10 min ved 225 C. Fyll den varme krabbestuingen i skjellene like før servering. Dryss over resten av dillen. Server med én gang.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7764)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.