Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eggeøllebrød




Oppskriften inneholder 141 Kalorier, 14 g Karbo, 2 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literøl
Ca 3,5sssukker
1,25dlfløte
2stkeggeplommer
4skive(r)fint rugbrød
Ca 1,5sssmør
Ca 1,5sssukker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Eggeøllebrød!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140.62512.30Kcal
Protein1.736.30gram
Karbohydrat14.3452.24gram
Kostfiber0.552.00gram
Fett6.3323.06gram
Mettet fett3.7913.81gram
Alkohol2.61 %
Salt0.160.59gram
Pris på oppskriftenKr 4.62Kr 16.83Kroner
Hele oppskriften veier1 457 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær brødet i små terninger, stek dem i smør og dryss på litt sukker som brunes sammen med dem.

Kok opp ølet. Visp i egg og fløte. Ha i sukker etter smaak og hell eggeblandingen i ølet under sterk visping. Det skal skumme godt.

Server eggøllebrødet straks det er laget med brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14202)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Vestfold
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.