Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Elgpai




Oppskriften inneholder 111 Kalorier, 7 g Karbo, 7 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3dlhvetemel
125grmargarin eller smør
2ssvann

Fyll:

600grkokt eller stekt kjøtt av elg
3stkløk
2ssmargarin eller smør
2boks(er)sjampinjong, á 200 g
1dashsalt
hvit pepper
1tstimian
Ca 0,75dlhakket persille
3dlrødvin
3dlhønsebuljong
3ssarrowrot
1stkegg


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Elgpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier110.632 838.59709.65Kcal
Protein7.06181.1545.29gram
Karbohydrat6.72172.4243.11gram
Kostfiber1.0927.976.99gram
Fett5.00128.2932.07gram
Alkohol1.19 %30.537.63gram
Mettet fett1.0927.976.99gram
Salt0.276.811.70gram
Pris på oppskriftenKr 10.20Kr 261.72Kr 65.43.-
Hele oppskriften veier2 566 totalt2 566 pr porsj641 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Bland sammen ingrediensene til deigen. La den stå kaldt en stund.

Skjær kjøttet i små biter. Rens og skjær løken i skiver og stek den sammen med soppen. Tilsett kjttet. Krydre og tilsett persillen. Legg alt i en ildfast form.

Bland rødvin og buljong. Kok opp og tilsett meljevningen. Rør godt. Hell sausen over kjøttet.

Kjevle ut deigen og legg den over formen. Legg en deigremse rundt kanten og trykk til med en gaffel. Stikk noen hull i deigen.

Pensle deigen med vispet egg og fløte og stek paien på nedre rille i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter.

Serveres med en salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9943)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.