Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Elgsodd 2




Oppskriften inneholder 80 Kalorier, 2 g Karbo, 16 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 10 porsjoner
2kgelgkjøtt uten ben
lettsaltet vann
1stkgulrot
1stkløk
8stkhel pepper
400grgulrøtter
300grkålrot
2tssalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Elgsodd 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80.09230.97Kcal
Protein15.5844.93gram
Karbohydrat1.965.65gram
Kostfiber0.782.25gram
Fett0.932.68gram
Mettet fett0.280.81gram
Salt0.571.65gram
Pris på oppskriftenKr 18.57Kr 53.55Kroner
Hele oppskriften veier2 884 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del kjøttet opp i serveringsstykker.

Legg kjøttet i en kjele med lettsaltet vann til å dekke. Kok opp og skum godt. Tilsett gulrot, løk og pepper. La kjøttet trekke til det er mørt, 60-90 minutter.

Skrell grønnsakene, og del dem opp i stykker. Kok dem sammen med kjøttet mot slutten av koketiden, smak til med salt.

Server elgsoddet i suppetallerken med kokte poteter og flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6994)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.