Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Englesuppe




Oppskriften inneholder 32 Kalorier, 6 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5litervann
1dlsagogryn
1stkhel kanel
1stksitron
1stkegg
Ca 2,5sssukker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Englesuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier31.94142.05Kcal
Protein0.492.18gram
Karbohydrat6.4628.73gram
Kostfiber0.452.00gram
Fett0.361.60gram
Mettet fett0.100.44gram
Salt0.010.05gram
Pris på oppskriftenKr 0.79Kr 3.51Kroner
Hele oppskriften veier1 779 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Når vannet koker, drysses grynene i og tilsett tynt skrelte sitronskall og kanel. Kok til grynene er klare, ca 30 minutter. Egget piskes i en suppeterrin med 2-3 ss sukker. Suppen helles over og smakes til med sitronsaft.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13683)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.