Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fasan i salmisaus




Oppskriften inneholder 223 Kalorier, 11 g Karbo, 17 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkfasan, ferdig stelt
75grsmør
25grsmult
1kvist(er)salvie
2stklaurbærblad
1kvist(er)rosmarin
5stknellik, hele
1stkkanel
5stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
1stang(stenger)fasanlever, hakketIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1feddhvitløk, finhakket
2sspersille, finhakket
2stk filetansjosfileter, hakket
2sshvetemel
2sssøt Marsalavin
4skive(r)brød, tykke


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fasan i salmisaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier222.93571.31Kcal
Protein17.1143.85gram
Karbohydrat10.8327.75gram
Kostfiber1.934.95gram
Fett11.6929.96gram
Mettet fett5.8615.02gram
Alkohol0.30 %
Salt0.531.36gram
Pris på oppskriftenKr 19.61Kr 50.26Kroner
Hele oppskriften veier1 025 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun fasanen i smør og smult. Ha i urter og krydder. Når fuglen er brun, tilsettes lever, hvitløk, persille og ansjos. Ha i ltt vann og la alt småputre noen minutter.

Gni sausen gjennom sikt. Ha den tilbake i kjelen, tilsett litt meljevning og nødvendig. Ha i vinen og kok sausen et par minutter.

Stek brødskivene raskt i smør. Server fasanen på brødskivene

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8037)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.