Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fasansalat la Boule d´or




Oppskriften inneholder 84 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkfasan, 1-1 1/2 kg
vann
2tssalt
300grsukkererter
2stkgulrøtter
200grsjampinjonger, ferske
1stksalathode

Saus:

1stkeggeplomme
1ssvineddik
0,5krmsalt
noen kron hvit pepper
1tssennep, fransk
4sscrème fraîche


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fasansalat la Boule d´or!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier84.45346.25Kcal
Protein10.8744.57gram
Karbohydrat2.178.90gram
Kostfiber0.893.65gram
Fett3.3913.90gram
Mettet fett1.586.48gram
Salt0.943.86gram
Pris på oppskriftenKr 13.22Kr 54.20Kroner
Hele oppskriften veier1 640 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten, skyll og tørk fuglen. Del den i 4 biter. Legg den i kokende vann, så mye at det dekker fasanbitene, ca 1 liter. Tilsett salt. Kok opp og skum av. Ta kjelen fra varmen og la kjøttet trekke under lokk i ca 25 minutter eller til kjøttet er mørt.

Kok sukkerertene i lettsaltet vann i ca 10 minutter eller tin frosne sukkererter dersom det brukes. Skrell gulrøttene og skjær dem i tynne skiver. Forvelles i kokende vann i 2-3 minutter. Rens og skjær soppen i skiver. Skyll og skjær salaten i strimler. Ta opp fasanbitene av kraften. Ben ut og dem dem i små stykker.

Legg opp salaten i porsjonsskåler eller på tallerkener. Alt bortsett fra salaten og soppen skal være varmt, men ikke for varmt.

Rør sammen eggeplomme og krydder. Tilsett de øvrige ingrediensene. Hell litt saus over hver tallerken. Server resten ved siden av sammen med godt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8055)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.