Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fenalår med djevelegg




Fenalår med djevelegg oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Fenalår med djevelegg er både superenkelt og godt! Navnet djevelegg kommer av den sterke smaken som tabascoen gir.

Oppskriften inneholder 262 Kalorier, 1 g Karbo, 16 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
2ssmajones
1tssitronsaft
0,5tstabasco
16skive(r)fenalår
24stksorte oliven
0,25bunt(er)frisk gressløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fenalår med djevelegg!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier262.39416.22Kcal
Protein15.6324.79gram
Karbohydrat0.590.94gram
Kostfiber0.701.11gram
Fett21.7934.56gram
Mettet fett4.827.65gram
Salt4.657.38gram
Pris på oppskriftenKr 19.62Kr 31.12Kroner
Hele oppskriften veier635 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Kok eggene i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl i rennende, kaldt vann.
2. Del eggene i to på langs. Ta ut plommene og bland dem med ingrediensene til fyllet.
3. Ha fyllet i en sprøytepose med tyll. Sprøyt fyllet tilbake i eggene.
4. Legg fenalårskivene på en tallerken og legg på djeveleggene! Pynt med oliven og gressløk.

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord.
Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, medister albondigas, capresetårn med kaspolsaus og ricottafiken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 30812)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bløt eggerøre med chorizopølse.Bløt eggerøre med chorizopølse.
Denne retten har 256,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fenalår med djevelegg.Fenalår med djevelegg.
Denne retten har 262,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.