Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ferskenpai 2




Ferskenpai 2 oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Oppskriften inneholder 251 Kalorier, 23 g Karbo, 6 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig

3dlhvetemel
1ssDansukker Brun Farin
150grsmør eller margarin
1stkegg

Fyll

2stkegg
250grkesella
2sspotetmel
0,75dlDansukker Melis
1tsvaniljesukker
0,5dlDansukker Sukker
3stkferskener, delt i 2


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Ferskenpai 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier250.733 100.08516.68Kcal
Protein5.8872.7012.12gram
Karbohydrat23.15286.2347.71gram
Kostfiber0.9311.501.92gram
Fett14.75182.3730.40gram
Mettet fett8.88109.7918.30gram
Salt0.263.200.53gram
Pris på oppskriftenKr 6.16Kr 76.16Kr 12.69.-
Hele oppskriften veier1 236 totalt1 236 pr porsj206 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Ha melet og sukkeret i en skål sammen med det kjøleskapskalde matfettet skåret i små biter. Fordel fettet jevnt i melet til det blir en smulet masse. Tilsett egget, og arbeid sammen til en deig. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter.
La stå i kjøleskap i minst 30 minutter. Prikk bunnen med en gaffel. Forstek ved 200 °C i 10 minutter.

Bruk en form til å stikke hjerter ut av ferskenene. Skjær "restene" i bitte små biter.

Skill eggene. Bland eggeplommene med kesella, potetmel, melis, vaniljesukker og de hakkede ferskenene. Visp hvitene og farinet til et fast skum, og vend ned i røren. Hell over i formen. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Legg ferskenhjertene oppå fyllet.

Sikt over litt melis før servering. Serveres lunken eller kald, eventuelt med en klatt pisket krem eller crème fraîche.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 26622)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ferskenpai 2.Ferskenpai 2.
Denne retten har 250,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenterte med mandelkrem.Ferskenterte med mandelkrem.
Denne retten har 261,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.