Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Festsuppe




Festsuppe oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Oppskriften inneholder 63 Kalorier, 12 g Karbo, 1 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2litervann
1stkkanelstang
1stang(stenger)vaniljestang
1stksitron
100grsagogryn
4stkeggeplommer
150grsukker
1dlsherry eller rabarbravin
100grrosiner


Annonse



Næringsdeklarasjon for Festsuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier62.54137.01Kcal
Protein0.631.38gram
Karbohydrat11.9926.27gram
Kostfiber0.440.96gram
Fett0.831.82gram
Mettet fett0.230.50gram
Alkohol0.53 %
Salt0.010.02gram
Pris på oppskriftenKr 2.00Kr 4.38Kroner
Hele oppskriften veier2 629 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok vann, kanel, vaniljestang og strimler av sitronskallet i 5 min. Ha i sagogryn og kok opp under omrøring. Kok til grynene er møre. Fjern hel kanel og vanilje. Visp eggeplommer og sukker, ha i sitronsaft, vin og rosiner. Spe med den kokende varme suppen i eggeblandingen og rør godt. Server suppen lun.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 152)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Festsuppe.Festsuppe.
Denne retten har 62,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.