Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Finnmarksviddas jegersuppe




Oppskriften inneholder 94 Kalorier, 3 g Karbo, 9 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1stkhare
1stkkålhode
2stkgulrøtter
2stkløker
1bunt(er)persille
1stklaurbærblad
200grflesk
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Finnmarksviddas jegersuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93.93421.46Kcal
Protein9.3942.13gram
Karbohydrat3.0513.69gram
Kostfiber1.436.42gram
Fett4.5920.60gram
Mettet fett1.285.74gram
Salt0.110.49gram
Pris på oppskriftenKr 11.76Kr 52.77Kroner
Hele oppskriften veier2 692 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Den rensede haren, kålhodet, løken og røttene deles opp i passende stykker og has i rikelig vann. Ha i flesk og krydder. Alt kokes ved svak varme i 2 timer eller til kjøttet er mørt. Suppen siles. Harekjøttet skjæres i fine skiver og legges i suppen som er smakt til med salt. Dryss over litt persille. Jegersuppen serveres med rugbrød og godt smør til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13568)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.