Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fisk i kjele




Oppskriften inneholder 44 Kalorier, 2 g Karbo, 8 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1dlfiskebuljong
300grfiskefilet i porsjonsbiter
2stktomater i skiver
1feddhvitløk finhakket
2stkvårløk eller 1/2 purre i skiver pr 2 vårløk
200grbrokkoli i buketter
1sstomatpuré
1tstørket oregano
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fisk i kjele!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier44.46193.82Kcal
Protein7.5432.87gram
Karbohydrat1.586.89gram
Kostfiber1.205.23gram
Fett0.622.70gram
Mettet fett0.090.39gram
Salt0.230.99gram
Pris på oppskriftenKr 6.24Kr 27.20Kroner
Hele oppskriften veier872 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha fiskebuljong i en kjele, og legg alle ingrediensene i. La det trekke i 15 min., og server med kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11823)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.