Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fisk koking av fisk i foliepakke




Oppskriften inneholder 149 Kalorier, 7 g Karbo, 10 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 125grfiskefilet
1krmsalt
2tsmjuk margarin

Smakstilsetning:

0,5stktomat i skiver + 1 ms finhakka kryddergrønt eller
0,5stkegg hardkokte + 1 ms finhakka kryddergrønt eller
0,5ssriven peparrot + 1 ms finhakka kryddergrønt eller
0,5sskaviar + 1 ms finhakka kryddergrønt
Koketid: 15-20 minutt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fisk koking av fisk i foliepakke!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier149.35355.03Kcal
Protein10.0023.77gram
Karbohydrat7.4517.71gram
Kostfiber1.303.09gram
Fett8.5520.33gram
Mettet fett1.854.40gram
Salt0.922.18gram
Pris på oppskriftenKr 5.74Kr 13.65Kroner
Hele oppskriften veier238 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1 Smør eit folieark med halvparten av margarinen. Bruk frysefolie eller dobbelt lag med hushaldsfolie.
2 Skyl fersk fiskefilet. Skjer djupfryst fisk i skiver.
3 Legg fisken på foliearket.
4 Strø salt over.
5 Dekk fisken med ei av smakstilsetningane.
6 Legg på resten av margarinen.
7 Brett foliearket saman til ein pakke.
8 Legg pakken på potetene i kasserollen når potetene har kokt i omtrent 5 minutt.
9 Fisken er ferdig når potetene er kokte. Fiskekjøttet skal då vere kvitt og fast.

Sausar som du kan servere til:

Varme sausar :
Sitronsaus
Grøn saus
Peparrotsaus
Skaldyrsaus
Karrisaus
Soppsaus

Kalde sausar :
Karrisaus
Grøn saus
Raud saus
Eplesaus

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1120)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.