Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fisk med rømmesaus og sjampinjong




Oppskriften inneholder 64 Kalorier, 8 g Karbo, 7 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2,5stkpoteter
Ca 200grskinn- og beinfri fiskefileter
olivenolje (eller smør),
sitronsaft
rømme,
1liten bokssjampinjong
salt, pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fisk med rømmesaus og sjampinjong!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier63.56413.14Kcal
Protein7.0745.96gram
Karbohydrat7.6549.73gram
Kostfiber1.268.19gram
Fett0.241.56gram
Mettet fett0.020.13gram
Salt0.503.22gram
Pris på oppskriftenKr 4.70Kr 30.55Kroner
Hele oppskriften veier650 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha salt og pepper på fiskefiletene. La dem ligge å trekke noen minutter. Jeg bruker relativt mye salt. Skrell poteter og skjær dem i 2 på langs, slik at de blir så tynne som mulig. Hell litt olivenolje og sitronsaft i en steikepanne med lokk . Bruk svak varme.

Denne middagen skal ikke steikes, men koke i steikepannen.
Legg potetene i steikepanna og la dem koke litt under lokk før du legger fiskefiletene i panna og la det koke til potetene er møre. Legg sjampinjong på steikepanna og la dem surre litt under lokk. Ha rømme på steikepanna, rør til det blir svakt gyllent.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1477)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskepinner.Fiskepinner.
Denne retten har 86,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.