Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fisk-og-purre-pizza




Oppskriften inneholder 193 Kalorier, 18 g Karbo, 11 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkferdigkjøpt eller kjemmebakt pizzabunn (minst 24 cm i diameter),
1,2dlmelk,
0,5sssmør,
0,75sshvetemel,
Ca 2,5sseplemost
50grrevet cheddar eller jarlsberg,
1dashpepper,
1stkpurre,
300grrøkt fisk,
litt rosmarin


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fisk-og-purre-pizza!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier192.651 043.15Kcal
Protein11.0759.94gram
Karbohydrat18.3399.25gram
Kostfiber1.397.53gram
Fett8.0343.48gram
Mettet fett2.5413.75gram
Salt1.216.56gram
Pris på oppskriftenKr 9.79Kr 53.01Kroner
Hele oppskriften veier1 083 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

I Stekeovn: ca. 20 minutter ved 200 C.

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe med melken og la det koke opp. Får koke minst 5 minutter til melsmaken er borte. Tilsett eplemost og smak til med pepper. Tilsett osten og la den smelte ned i sausen. Settes til avkjøling. Vask og strimle purren og forvell den raskt i kokende vann. Får renne av. Fordel fisken i biter utover pizzabunnen. ha purren over og dekk til med den lunkne sausen (ikke helt ut i kantene). Dryss på rosmarin. Sett pizzaen på papirkledd bakeplate og stek den som angitt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19868)
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.