Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fisk og ris




Oppskriften inneholder 145 Kalorier, 14 g Karbo, 8 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
2porsjon(er)porsjoner hurtig-ris
1,5dlvann
250grfiskefileter (helst Rødspette)
0,5tssalt

Saus

1dltomatpuré
1dlfløte
litt pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fisk og ris!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144.59517.99Kcal
Protein8.4430.24gram
Karbohydrat14.4951.91gram
Kostfiber0.562.01gram
Fett5.7520.60gram
Mettet fett3.5212.61gram
Salt0.792.82gram
Pris på oppskriftenKr 6.12Kr 21.92Kroner
Hele oppskriften veier717 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dette er en enkel og god rett som tilberedes i mikrobølgeovn.

Bland ris og vann i en oval form. Rull hver av filetene sammen og legg dem langs ytterkant av formen. Dryss salt over. Tomatpuré og fløte blandes sammen og helles over fisk og ris.
Legg på lokk og la det koke i mikrobølgeovnen i ca 5 minutter (650 watt). Vent noen minutter før servering.
Tips:
I stedet for sausen kan du bruke en liten boks hermetiske tomater. Da blander du tomatlaken med risen og sløyfer vannet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1480)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.