Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskegryte 2




Oppskriften inneholder 66 Kalorier, 6 g Karbo, 4 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stkpoteter
0,5stkkålrot
2stkgulrøtter
2stkpurrer
3ssstekesmør
3sshvetemel
0,75litervann
0,5kgfiskefilet (det man måtte ha)
salt og pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fiskegryte 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier65.71614.39Kcal
Protein4.0838.15gram
Karbohydrat6.1857.78gram
Kostfiber1.1310.57gram
Fett2.4923.28gram
Mettet fett1.4613.65gram
Salt0.030.27gram
Pris på oppskriftenKr 3.15Kr 29.45Kroner
Hele oppskriften veier2 805 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Poteter, kålrot og gulrøtter skrelles og skjæres i terninger. Purren renses og skjæres i skiver. Grønnsakene tas over i en varm gryte med fresende smør og brunes litt. Dryss over mel, spe med vann.

Rør godt. La det hele koke ca. 15 min. Ta så i fiskefilet som på forhånd er skåret i strimler. La det hele trekke til fiskestrimlene er "gjennomkokte" og grønnsakene møre. Smak til med salt og pepper. Tilbehør: Kokte poteter eller gjærbakst.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 324)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.