Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskegryte med reker




Oppskriften inneholder 81 Kalorier, 4 g Karbo, 5 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetfersk kolje (eller annen fisk)
2,75dlfiskekraft
50grsmør eller margarin
1stkløk
1stkrød paprika
Ca 150grsjampinjonger
1dashsalt
1dashpepper
1liten boksmaiskorn
3dlreker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fiskegryte med reker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80.57186.02Kcal
Protein4.8111.11gram
Karbohydrat3.708.54gram
Kostfiber0.721.66gram
Fett5.0111.57gram
Mettet fett2.996.90gram
Salt0.551.28gram
Pris på oppskriftenKr 3.40Kr 7.85Kroner
Hele oppskriften veier924 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Flå skinnet av fisken. Hell vann over og kok det ca 1/2 t. Sil kraften og mål opp 2 3/4 dl til kokekraft.

Stek løkskivene i smør 3 min.

Rens paprika, hakk den og damp den sammen med løken ca. 10 min.

Legg fiskeskivene, løk, paprika, sopp og fiskekraft i ildfast fat. Dryss på salt og pepper.

Dekk fatet med aluminiumsfolie og kok retten 20 min ved 175 C i nederste ribbe. Tilsett avsilt mais og rensede reker. Kok videre. Ta til side noen reker til pynt.

Serveres varm, pyntet med reker og persille, og med brød og smør til. Salat eller grønnsaker smaker godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8373)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.