Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskekabaret 2




Oppskriften inneholder 84 Kalorier, 0 g Karbo, 18 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1,25kghel fisk, f.eks. torsk, røye, ørret eller 6-7 dl kokt fisk

Gelé:

1,5ssgelatin

Garnering:

hardkokte egg i skiver
rensede reker
dillkvaster


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fiskekabaret 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83.65210.88Kcal
Protein18.4646.54gram
Karbohydrat0.000.00gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett1.092.75gram
Mettet fett0.100.25gram
Salt0.130.32gram
Pris på oppskriftenKr 11.39Kr 28.71Kroner
Hele oppskriften veier1 261 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og kok fisken eller bruk rester av kokt fisk.

Bland gelatinpulver og vann, og la det svelle et par minutter.

Hell et tynt lag gelé i en form, ca 1,5 liter og la den stivne. Del i mellomtiden fisken i biter. Kok egg og rens reker til garneringen.

Legg garnering og pene fiskebiter i bunnen og lags sidene av formen. Legg resten av fisken i midten. Øs så over den kalde geléen til formen er fylt. Sett den i kjøleskapet til den har stivnet, ca 3-4 timer.

Dypp formen 5-10 sekunder i varmt vann, legg serveringsfatet oppå og hvelv kabareten på det.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8166)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.