Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskekaker av sik




Oppskriften inneholder 95 Kalorier, 3 g Karbo, 17 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgrenset sik,
2tssalt
1dashpepper,
1sspotetmel,
1sshakket løk,
3ssmelk,
1stkegg.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fiskekaker av sik!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95.23201.72Kcal
Protein16.8235.63gram
Karbohydrat2.645.59gram
Kostfiber0.100.21gram
Fett1.914.05gram
Mettet fett0.531.12gram
Salt3.387.15gram
Pris på oppskriftenKr 11.52Kr 24.40Kroner
Hele oppskriften veier424 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal siken to ganger i en kjøttkvern og bland inn de øvrige ingrediensene. Bearbeid fiskedeigen godt før du former den med skje til kaker, som stekes i godt brunet fett på panne.

Sikkakene er veldig gode og kan spises med kokte poteter eller brød til.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18290)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.