Fiskemousse





Fiskemousse inneholder 168 Kalorier, 1 g Karbo, 5 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Fiskemousse har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fiskemousse er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grtorskefilet, dypfryst
5dlvann
1tssalt
1pakkelys buljonggelé
1pakkemajones
2,5dlkremfløte
Ca 5sspresset sitronsaft
1dashsalt
1dashpepper
1stksitron
reker til pynt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fiskemousse!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier168.07623.62Kcal
Protein5.4020.04gram
Karbohydrat0.923.41gram
Kostfiber0.160.59gram
Fett15.8358.74gram
Mettet fett4.9418.33gram
Salt0.682.53gram
Pris på oppskriftenKr 5.15Kr 19.11Kroner
Hele oppskriften veier1 484 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Halvtin fisken. Skjær den i tykke skiver, og legg dem i kokende, lettsaltet vann. Bruk litt vid kjele, så skivene kan legges i ett lag.

La fisken trekke til den er kokt, men fremdeles saftig.

Mål opp 4 dl av den varme fiskekreften, og rør ut buljonggeleen. Avkjøl blandingen, men la den ikke stivne. Mos den avkjølte fisken sammen med majonesen. Det går fint med en gaffel. Bland i det meste av sitronsaften til slutt.

Stivpisk fløten og bland kremen forsiktig i. Bland så i den avkjølte, men flytende buljonggeleen. Smak til.

La bollen med blandingen stå ca 30 minutter i kjøleskapet.

Rør moussen sammen to-tre ganger slik at ikke geleen legger seg på bunnen.

Fyll blandingen i form som er skylt med kaldt vann. La formen stå i kjøleskapet natten over.

Dypp formen i varmt vann, og hvelv moussen på fat. Pynt med aspargestopper og reker. Smått oppskårede reker kan godt blandes i moussen også, som en variasjon.

Server pariserloff eller annet brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11605)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-05
Oppdatert dato:2003-05-05
Lesere: 15177 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Torskerullade med skalldyrfyll.Torskerullade med skalldyrfyll.
Denne retten har 85,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu.Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk r.
Denne retten har 162,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sprøstekte torsketunger på toast.Sprøstekte torsketunger på toast.
Denne retten har 209,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke.Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spek.
Denne retten har 193,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.