Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskepannekaker




Oppskriften inneholder 151 Kalorier, 7 g Karbo, 9 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,75kgbrisling.

Til panering:

1sshvetemel og 1 ts salt.
Til steking: Smør, margarin eller olje.

Pannekakerøre:

1,5dlhvetemel,
Ca 0,5litermelk,
3stkegg
1knivsoddsalt
2sshakket gressløk eller dill.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fiskepannekaker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier151.31487.27Kcal
Protein8.7228.08gram
Karbohydrat6.8922.19gram
Kostfiber0.290.93gram
Fett9.8131.59gram
Mettet fett3.049.79gram
Salt0.110.36gram
Pris på oppskriftenKr 7.89Kr 25.41Kroner
Hele oppskriften veier1 288 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Flat-rens fisken og ta ut ryggbeinet. Vask filetene, paner dem og stek dem på begge sider. Visp sammen eggene og litt av melken til pannekake-røren. Tilsett melet og visp til det blir en jevn røre.

Ha i resten av melken, salt og hakket gressløk eller dill. Hell røren over de stekte fiskene så den såvidt dekker. Når pannekaken er lysebrun under, vendes den, helst på lokk og stekes gyldenbrun på den andre siden.
Av denne porsjonen blir det 3 kaker i en vanlig stekepanne som er 22 cm i diameter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2884)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.