Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskepate




Oppskriften inneholder 81 Kalorier, 6 g Karbo, 10 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 450grtorsk eller annen fisk.
3stkløk
0,5stkrød pepper
1stkgulrot
2stkegg
Ca 0,75tssalt
1dlmel (annet mel enn hvete kan brukes)
2sssitronsaft
krydderurter etter smak
rosenkål eller broccoli


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Fiskepate med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier80.77863.6671.97Kcal
Protein9.87105.548.79gram
Karbohydrat6.0164.265.36gram
Kostfiber1.0210.910.91gram
Fett1.6918.071.51gram
Mettet fett0.373.960.33gram
Salt0.586.180.52gram
Pris på oppskriftenKr 6.32Kr 67.58Kr 5.63.-
Hele oppskriften veier1 069 totalt1 069 pr porsj89 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 skiver

Alt unntatt kål blendes sammen i foodprocesser.
Broccoli eller rosenkål has i kokende vann/dampes i få minutter.

Ha først et fiskefarse i et smurt ildfast fat, deretter et lag med broccoli / rosenkål og så ennå et lag med fiskefarse.

Bakes i ovnen ved 200 grader i 25 – 30 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21740)
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.