Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskesalat 2




Oppskriften inneholder 208 Kalorier, 4 g Karbo, 8 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grkokt fiskefilet,
1dlkokt selleri i terninger,
1dlkokt makaroni,
3sshakket persille,
1pakkemajones,
1tskarri,
1sssitronsaft,
1stktomat,
2stksylteagurker.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fiskesalat 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier208.16828.06Kcal
Protein8.1032.22gram
Karbohydrat3.7314.84gram
Kostfiber1.044.14gram
Fett17.6470.17gram
Mettet fett1.455.77gram
Salt0.953.79gram
Pris på oppskriftenKr 7.40Kr 29.44Kroner
Hele oppskriften veier796 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fisk ,selleri, makaroni og persille blandes. Rør majones opp med karri og sitronsaft. legg fiskeblandingen og majonesen lagvis på et fat, og pynt med tomat og agurk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20199)
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.