Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskesuppe med flyndre og blåskjell




Oppskriften inneholder 54 Kalorier, 2 g Karbo, 6 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grfersk eller dypfryst rødspettefilet
2stkløk
2ssmargarin eller smør
1boks(er)tomater, hele 400 g
1litervann
3stkfiskebuljongterning
2stklaurbærblad
1tstimian
2feddhvitløk
2stkgrønne paprika
1boks(er)blåskjell, ca 425 g


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fiskesuppe med flyndre og blåskjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier53.88358.17Kcal
Protein5.9139.29gram
Karbohydrat1.6010.64gram
Kostfiber0.493.26gram
Fett2.5416.88gram
Mettet fett0.563.72gram
Salt0.392.60gram
Pris på oppskriftenKr 5.39Kr 35.83Kroner
Hele oppskriften veier2 659 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin de fryste filetene først. Skjær dem eller de ferske i biter.

Skrell og hakk løken grovt. Fres den myk i fettet i et kokekar. Tilsett tomater med laken, vann, buljongterninger, krydder og presset hvitløk. Kok under lokk i 5-10 minutter. Del, kjern ut, skyll og hakk paprikaen.

Legg fisken og paprikaen i suppen, la alt trekke i 2-3 minutter til fisken er blitt hvit. Tilsett blåskjellene med kraften og la dem bli varme, men ikke koke.

Server suppen med loff til, gjerne ovnsvarm.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7287)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.