Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Five-Spice hyse




Oppskriften inneholder 80 Kalorier, 8 g Karbo, 3 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetfileter hyse, ca 175 g hver
1tsfive-spice powder
4tsmaizena
1sssesam- eller solsikkeolje
3stkvårløk i tynne skiver
1tsingefær, finhakket
150grsjampinjong, små i skiver
115grminimais i skiver
2sssoyasaus
3sstørr sherry eller eplejuice
1tssukker
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper
wokede grønnsaker til servering


Annonse



Næringsdeklarasjon for Five-Spice hyse!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80.0081.75Kcal
Protein2.622.68gram
Karbohydrat8.478.66gram
Kostfiber0.970.99gram
Fett2.993.06gram
Mettet fett0.440.45gram
Alkohol0.97 %
Salt1.661.70gram
Pris på oppskriftenKr 8.62Kr 8.81Kroner
Hele oppskriften veier409 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vend fiskefiletene godt i five-spice powder og maisenna. Varm oljen i en wok eller stekepanne og fres vårløk, ingefær, sopp og minimais under omrøring i ca 1 minutt. Tilsett fiskefiletene og stek i 2-3 minutter. Snu dem én gang.

Bland soyasaus, sherry eller juice og sukker i en bolle og hell blandingen over fisken. La det surre i 2 minutter, smak til og server omgående med wokede grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11855)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.