Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flambert rapphøns




Oppskriften inneholder 186 Kalorier, 0 g Karbo, 19 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkrapphøns
1dashsalt
1dashpepper
sitron
3sssmør
1glasskonjakk
lever fra fuglen
1,5dlfløte
solbærgele


Annonse



Næringsdeklarasjon for Flambert rapphøns!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier186.07667.39Kcal
Protein19.4969.91gram
Karbohydrat0.361.29gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett11.1640.03gram
Mettet fett6.4122.99gram
Alkohol0.89 %
Salt0.220.78gram
Pris på oppskriftenKr 16.12Kr 57.82Kroner
Hele oppskriften veier1 435 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask rapphønsene godt innvendig. Tørk dem og gni dem med salt, pepper og sitron.

Brun fuglene i smør. Demp varmen og la dem surre til de er møre.

Hell konjakk over dem og flambér.

Ta fuglene opp og hold dem varme.

Rør utgnidd fuglelever i sjyen. Tilsett fløte og kok opp. Smak sjyen til med salt og litt solbærgelé.

Server rapphøns med potetkroketter, fløtesaus og små grønne erter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12070)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.