Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fondue




Fondue oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Oppskriften inneholder 168 Kalorier, 0 g Karbo, 20 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grbiffkjøtt
400grmørt kjøtt fra svin
0,75dlsoyaolje til fritersteking


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fondue!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier168.19364.76Kcal
Protein20.3844.20gram
Karbohydrat0.000.00gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett9.6320.89gram
Mettet fett1.783.86gram
Salt0.110.23gram
Pris på oppskriftenKr 15.16Kr 32.88Kroner
Hele oppskriften veier868 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Varm oljen i fonduegryten til 180° C på platen. Gryten bør ikke være mer enn 3/4 full.
2. Prøv med en brødterning. Temperaturen er riktig når brødet blir brunt i løpet av 1 minutt.

3. Flytt gryten forsiktig over på varmestativet. Reguler brenneren slik at oljen holder passe høy temperatur under hele måltidet.
4. Kjøtt som er skåret i terninger stikkes på fondue gaflene og settes i den varme oljen. Hvor lenge det skal stå bestemmer den enkelte, slik at kjøttet blir perfekt etter egen smak.

OBS!
Ha lokk liggende tilgjengelig. Det legges over gryten hvis oljen skulle ta fyr. Prøv aldri å slukke med vann! Det vil få flammene til å frese opp.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967870)
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fondue.Fondue.
Denne retten har 168,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.