Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fransk kirsebær dessert




Oppskriften inneholder 121 Kalorier, 17 g Karbo, 4 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grKirsebær, friske søte uten stein
45grsukker
3stkEgg
120grHvetemel
4dlHelmelk
20grSmør
1knivsoddsalt
2ssMelis


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Fransk kirsebær dessert med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier120.661 534.37255.73Kcal
Protein4.1052.148.69gram
Karbohydrat16.87214.5335.75gram
Kostfiber0.759.541.59gram
Fett3.9249.858.31gram
Mettet fett1.9725.054.18gram
Salt0.131.590.27gram
Pris på oppskriftenKr 4.53Kr 57.61Kr 9.60.-
Hele oppskriften veier1 272 totalt1 272 pr porsj212 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Skyll kirsebærene og fjern evt. sterningene (La dem dryppe av i en dørslag).
Slå eggene ut i en kopp, og deretter ned i en skål. Pisk dem med sukkeret, mel og salt. Tilsett melken og rør det til en jevn deig.
Smør et ovnfast fat og legg kirsebærene i. Hell deigen over bærene. Bak desserten i en varm ovn (225 grader) i 25 minutter.
Dryss deretter med melis og sett fatet et øyeblikk i ovnen, til sukkeret er smeltet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26127)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Frankrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 289,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærpai med smuldredeig.Kirsebærpai med smuldredeig.
Denne retten har 306,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.