Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frityrkokte osteboller




Oppskriften inneholder 319 Kalorier, 0 g Karbo, 19 g Protein og 27 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grost, f.eks. vellagret norvegia
2stkeggehviter
paprikapulver eller revet muskatnøtt om ønskelig
soyaolje til frityrkoking
25gr(frityrolje, mengden som tas opp av bollene og kun til fettberegning)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Frityrkokte osteboller!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier318.96198.55Kcal
Protein19.3212.03gram
Karbohydrat0.120.07gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett26.8016.68gram
Mettet fett13.558.43gram
Salt0.860.54gram
Pris på oppskriftenKr 8.98Kr 5.59Kroner
Hele oppskriften veier249 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Riv osten fint. Stivpisk hvitene og bland dem forsiktig med osten. Massen skal være så fast at den holder formen.

Varm oljen i en gryte. Mål varmen med husholdningstermometer, eller prøv med en loffterning. Den skal bli gyllenbrun i løpet av 1 minutt.

Form røren med to teskjeer til små boller. Legg et par boller om gangen i den varme oljen og kok dem gyllengule. Ta dem opp og la dem renne av på kjøkkenpapir. Hold dem varme i stekeovn på svak varme.

Server ostebollene som tilbehør til consommé og andre supper eller som cocktailsnacks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12445)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.