Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fyll til storfe




Oppskriften inneholder 221 Kalorier, 11 g Karbo, 9 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 200grrøkt pølse (gjerne en kryddersterk utgave),
2skive(r)loff,
2ssolivenolje,
1stkløk,
0,5stkpurre,
100grsalami (eller annen spekepølse),
1tsrosmarin eller salvie,
0,5tsestragon


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fyll til storfe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier220.771 303.09Kcal
Protein9.1554.01gram
Karbohydrat10.6462.80gram
Kostfiber1.287.56gram
Fett15.4591.19gram
Mettet fett5.3031.28gram
Salt1.629.58gram
Pris på oppskriftenKr 7.25Kr 42.79Kroner
Hele oppskriften veier590 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Trekk skinnet av røkt pølse og skjær i småbiter. Skjær skorpen av loffskivene og findel dem. Blandes i en bolle. Varm pølse/loff og la det surre sammen noen minutter. Bland inn salamiterninger og smak til med krydder. Hvis blandingen skal brukes som fyll, må den avkjøle noe. Ellers varmes den godt opp og serveres til biff eller til oksesteken for eksempel

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19990)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.