Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylte honningbomber




Oppskriften inneholder 358 Kalorier, 52 g Karbo, 6 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grhonning
3dlsukker
150grsmør/margarin
4stkegg
4sskakao
125grmandler
1knivsoddkardemomme
0,5tskanel
2ssmelk
4ssrom
2ssbakepulver
8dlmel

Fyll

125grlyse rosiner
60grsukat
60grpomerans skall
200grmarsipan
250grananasmarmelade

Glasur:

200grkokesjokolade


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Fylte honningbomber med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier358.099 395.24782.94Kcal
Protein6.08159.5213.29gram
Karbohydrat51.881 361.18113.43gram
Kostfiber3.0078.716.56gram
Fett12.84336.8828.07gram
Alkohol0.67 %17.581.46gram
Mettet fett5.14134.8611.24gram
Salt0.4010.570.88gram
Pris på oppskriftenKr 6.93Kr 181.82Kr 15.15.-
Hele oppskriften veier2 624 totalt2 624 pr porsj219 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stk

Smelt honning, sukker og smør i en gryte. La det avkjøle. Pisk eggene skummende. Tilsett de hakkede mandler, kakao, kardemomme, kanel, melk, rom, mel og bakepulver. Rør det sammen med honningmassen. La deigen hvile en times tid.

Til fyllet hakkes sukat og pomeransskall fint. Skjær marsipanen i små terninger. Bland det i en skål med rosiner og ananasmarmelade.

Fyll deigen 3/4 opp i små smurte suffleformer. Fordel fyllet i formene og ha resten av deigen over. Bag kakene i en varm ovn ved 180° i 30 minutter. La bombene avkjøle. Smelt sjokoladen over vannbad og smør over kakene

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16836)
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.