Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylte reinsdyrhjerter 2




Oppskriften inneholder 114 Kalorier, 4 g Karbo, 15 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 3stkreinsdyrhjerter etter størrelsen
1tssalt
0,5tspepper
2stkepler
100grstenfrie svisker
Ca 9stkenerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlseterrømme
1ssrørte tyttebær


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fylte reinsdyrhjerter 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier113.55555.43Kcal
Protein15.2574.60gram
Karbohydrat3.7018.10gram
Kostfiber0.653.18gram
Fett4.0519.81gram
Mettet fett2.1510.52gram
Salt0.562.74gram
Pris på oppskriftenKr 14.33Kr 70.10Kroner
Hele oppskriften veier1 957 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær et snitt i kjøttet fra siden og inn til tverrveggen. Rens hjertene for hinner og skyll dem godt i kaldt vann. Gni dem inn med salt og pepper.

Skjær eplene i terninger, hakksviskene grovt og fyll det i hjertene. Sy dem sammen eller bind dem opp og brun dem godt i smør. Spe med vann eller kraft så det står halvt opp på kjøttet.

Tilsett enerbær og la kjøttet trekke under lokk til det er godt mørt - det tar 1 1/2 - 2 timer. Ta kjøttet opp og kok inn sjyen. Spe den med rømme og tilsett tyttebær som presses gjennom en sikt. Smak sausen til. Jevn den eventuelt med 1 ts maisennamel rørt ut i kaldt vann.

Skjær hjertene i skiver og server dem med rosenkål, stekt sopp, poteter og sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10719)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.