Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gås i eplecidersjy




Oppskriften inneholder 53 Kalorier, 4 g Karbo, 5 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sennep, Spor-av-gjær, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkgås

Saltlake:

6litervann
1,5kgsalt
400grsukker
2stklaurbærblad
1sssennepsfrø

Eplecidersjy:

1litereplecider og litt kokekraft (tilsammen ca. 1 liter)
Ca 2ssmaizena


Annonse



Næringsdeklarasjon for Gås i eplecidersjy!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier52.87994.35Kcal
Protein4.7789.71gram
Karbohydrat4.4884.26gram
Kostfiber0.020.38gram
Fett1.5128.40gram
Mettet fett0.5810.91gram
Alkohol0.32 %
Salt13.11246.51gram
Pris på oppskriftenKr 5.29Kr 99.49Kroner
Hele oppskriften veier11 285 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet og tilsett alle ingredienser. Avkjøl. Skyll gåsen i kaldt vann og la den ligge i saltlaken i 2 døgn. Kok deretter gåsen i 2 timer i vann tilsatt rikelig med grønnsaker (gulrot, løk, purre), laubærblad, timian og hel pepper.

Server den kokte, sprengte gåsen med en eplecidersjy laget av eplecider og litt kokekraft (tilsammen ca. 1 liter) jevnet med ca. 2 ss maisenna. Renskårne eplebåter og tynne gulrøtter passer fint til. Pynt med friske grønne urter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2325)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.