Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gjeddekaker




Oppskriften inneholder 119 Kalorier, 3 g Karbo, 12 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1kgnytrukken gjedde i fileter
100grsmør
Litt purre
2sspotetmel
Ca 7,5dlmelk
2stkegg
1dlkremfløte
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Gjeddekaker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119.36621.59Kcal
Protein11.7561.19gram
Karbohydrat2.6914.01gram
Kostfiber0.020.10gram
Fett6.8435.62gram
Mettet fett4.1821.77gram
Salt0.221.14gram
Pris på oppskriftenKr 8.56Kr 44.58Kroner
Hele oppskriften veier2 083 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal fisken minst to ganger sammen med smør, siste gang tilsettes litt purre. Elt inn potetmelet og spe deigen med melk. Når deigen er glatt, tilsettes egg og fløte. Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2417)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.