Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfri fruktpai




Oppskriften inneholder 204 Kalorier, 22 g Karbo, 2 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
125grsmør
0,5dlsukker
3dlsemper glutenfri mix
1stkegg
2sspofiber

Fyll:

3dlvaniljekrem
2stkkiwi
5dljordbær


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri fruktpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier203.952 180.10272.51Kcal
Protein2.4526.193.27gram
Karbohydrat22.12236.4529.56gram
Kostfiber2.0321.702.71gram
Fett11.29120.6815.09gram
Mettet fett7.0275.049.38gram
Salt0.252.650.33gram
Pris på oppskriftenKr 5.20Kr 55.58Kr 6.95.-
Hele oppskriften veier1 069 totalt1 069 pr porsj134 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Bland sammen sukker, pofiber, smør og mix. Tilsett egg og arbeid til en deig. Trkk deigen ut i en paiform ca 28 cm i diameter.

Stek ved 225 grader i ca 15 minutter. La paien kjølne og fyll med vaniljekrem. Pynt med skivede kiwi og jordbær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Semper
(Intern: 3647)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.