Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfri fylte horn




Glutenfri fylte horn oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Fylte horn - glutenfri og med ost og skinke er en god og populær matpakke eller turmat.

Oppskriften inneholder 284 Kalorier, 25 g Karbo, 9 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Gjærdeig

150grsmør
6dlmelk
1pakkegjær
1,5ssfiberhusk
2tssalt
1sssukker
250grjyttemel
500grsemper mix
1tsbakepulver

Fyll

150grost i skiver
150grkokt skinke i skiver
1tspizzakrydder

Pynt

1stkEgg til pensling
Gresskarkjerner


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri fylte horn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier284.465 554.76231.45Kcal
Protein8.68169.507.06gram
Karbohydrat24.64481.1620.05gram
Kostfiber2.3345.501.90gram
Fett16.28317.9113.25gram
Mettet fett6.54127.715.32gram
Salt1.2323.991.00gram
Pris på oppskriftenKr 6.45Kr 125.95Kr 5.25.-
Hele oppskriften veier1 953 totalt1 953 pr porsj81 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 horn

Smelt smør i en kjele, ha i melk og varm opp til 37 °C. Løs opp gjæren.
Visp fiberhusk inn i blandingen og la det svelle i 10 minutter.
Ha væsken, salt, sukker og mel i en bakebolle. Elt deigen godt i en kjøkkenmaskin eller for hånd.
Dekk bakebollen med plast, la deigen heve på et lunt sted i ca. 30 minutter.
Ha deigen ut på et lett melet bord – bruk jyttemel eller annet glutenfritt mel. Del deigen i 3 emner og kjevle ut til runde leiver. Del hver leiv opp i 8 snipper. Ha på ost og skinke, samt krydder etter smak. Rull sammen til horn, og legg dem på stekeplate med bakepapir.
La hornene etterheve i ca. 30 minutter under plastfolie eller kjøkkenhåndkle.
Pensle med egg og strø over gresskarkjerner.
Stek hornene midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.

Tips:
Prøv å erstatte noe av melet med glutenfri havregryn for å mer næringsrike horn.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 33764)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 274,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie eplerundstykker.Glutenfrie eplerundstykker.
Denne retten har 214,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri fylte horn.Glutenfri fylte horn.
Denne retten har 284,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 291,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri boller.Glutenfri boller.
Denne retten har 292,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.