Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfri paideig




Oppskriften inneholder 408 Kalorier, 39 g Karbo, 1 g Protein og 27 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4,5dlfinax glutenfri grov melmix
150grMargarin
4sskaldt vann
0,5tssalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Glutenfri paideig!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier408.341 633.36Kcal
Protein1.094.36gram
Karbohydrat39.09156.36gram
Kostfiber4.5618.24gram
Fett26.50106.00gram
Mettet fett5.8023.20gram
Salt1.315.24gram
Pris på oppskriftenKr 3.75Kr 15.00Kroner
Hele oppskriften veier400 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kna sammen margarin, mel og salt til en grynet masse. Arbeid inn vannet og la den hvile tildekket i kjøleskap i en halv time.
Kjevle ut på bakebordet til en rund leiv på størrelse med paiformen.
Smør formen og ha i deigen. Trykk langs kantene.
Stek først i 15 minutter ved 225 grader og når fyllet er lagt på ytterligere 10-15 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 3352)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.