Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfri pasta




Oppskriften inneholder 289 Kalorier, 37 g Karbo, 4 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlsemper glutenfri mix
0,5dlolje
1stkegg
1dlvann
1sspofiber
1krmsalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Glutenfri pasta!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier289.25281.61Kcal
Protein4.033.92gram
Karbohydrat37.2736.29gram
Kostfiber2.132.07gram
Fett13.3112.96gram
Mettet fett0.670.65gram
Salt0.490.48gram
Pris på oppskriftenKr 3.89Kr 3.79Kroner
Hele oppskriften veier389 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt sammen, men spar 1/2 dl mix til utbakingen. Kjevl ut tynt og spor ut brede bånd. La det tørke i 6 timer.
Kokes i lettsaltet vann i ca 5 minutter

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3621)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.